www.tracdart.com 

Galeria d’art a Sabadell

Art gallery_Sbd(BCN)_Spain

B e n v i n g u t s _W E L C O M E

Troba’ns al facebook! Traç d’Art galeria

Traç d’Artgaleria_gallery

News-Notícies

NEWS:

05_News Traç d’Art_PDF

04_News Traç d’Art_PDF

 

VOLUM 9 A PUNT DE SORTIR DE LA IMPREMTA:

A partir del 22 de setembre ja podeu recollir el vostre catàleg volum 9 amb les expos de setembre a febrer del 2012. A cada inauguració us el regalem gratuïtament.

 

ITINERANT LA TARDOR DE L’ART_EL VINIL:

A partir del 2 de juny de 2011 la peça “Eliminando Microsurcos para pintar mis palmeras” de Sabrina Sampere estarà exposada al Claustre de la Biblioteca Pública de Lleida. Més info al seu bloc: http://sabrinasampere.blog.com o en el següent enllaç: http://sabrinasampere.blog.com/2011/05/26/exposicio-itinerant-el-vinil-la-tardor-de-lart/

 

FACEBOOK:

Som “Traç d’Art galeria” al Facebook i també a “Traç d’Art gallery” pels nostres amics de fora de Catalunya. Per saber les darreres novetats! Des del mes d’abril de 2011.

PREMIS:

Acabem de saber que el catàleg de la Tardor realitzat per l’empresa de disseny i publicitat Espluga + Associates ha estat seleccionat i publicat per una de les revistes de disseny amb més prestigi d’Alemanya: Novum (adjuntem fotografies).

El catàleg també acaba de ser seleccionat pels prestigiosos premis internacionals de disseny gràfic i comunicació visual Laus, i opta a premi dins la modalitat de “Millor portada de llibre”. En breu us comunicarem els resultats.

En referència a la presència de Tardor Art  a la Fira d’Art Contemporani, Art Madrid dir-vos que ha estat un èxit d’acollida i d’interès. El Conseller de Cultura de la Generalitat de Catalunya, Ferran Mascarell, va visitar per primera vegada la fira, parant especial atenció a l’estand dedicat al projecte Tardor Art - Vinil.

El Conseller va escoltar amb interès les explicacions que se li donaven sobre el projecte així com els detalls del ressò que havia tingut entre els participants i mitjans de comunicació. Titulars com “El vinilo protagonista de Artmadrid 2011” és el reflex de com es elevar el projecte dins de la Fira.

Font d’informació: Gremi de Galeries de Catalunya.

 

VOLUM 8 DISPONIBLE:

Ja tenim el volum 8 de la temporada 2010-2011 (de març a juliol 2011)a la galeria Traç d’Art de Sabadell. Podreu adquirir-lo a la mateixa galeria. I si sou clients de la nostra galeria el rebreu a casa en breu. Gratuït a cada acte d’inauguració (consulteu dies d’inauguració a 2010-2011 artists.

 

CATÀLEG EMILI FREIXAS:

Un catàleg que inclou totes les obres de l’exposició. Visiteu la seva pàgina, hi trobareu el catàleg desglossat per pàgines en format pdf. Disponible en paper a la galeria Traç d’Art.

 

 

SELECCIONS DE NOUS ARTISTES:

Durant el mes de novembre els artistes han enviat la informació gràfica i durant el mes de desembre de 2010 hem fet la selecció per al final de temporada 2010-2011.

Aquests són els nous artistes que s’incorporen a la galeria Traç d’Art de Sabadell el proper 2011:

FRANCESC BAIGET_MARTA BALLVÉ_M. JOSÉ FILELLA MUSET

 

LA TARDOR DE L’ART_EL VINIL:

7>30 oct 2010 Sabrina Sampere presenta a l’espai2 de la galeria Traç d’Art la seva peça realitzada al damunt d’un vinil. Moltes galeries catalanes participen a aquesta iniciativa inclosa dins la tardor de l’art.

http://www.tardorart.com

 

NOUS ARTISTES:

Aquesta temporada tenim nous artistes: Xavi Molina, Marta LLobet, Manuel Doblas, ErreAlvaro, Vilanova i Patxu. Us recomanem la visita a la seva exposició.

 

VOLUM7 DISPONIBLE:

Ja tenim imprès el volum7 amb la temporada 2010-2011 (setembre-2010 a febrer 2011) a la nostra galeria. Passeu a recollir-lo i si sou clients de la nostra galeria el rebreu a casa en breu.

 

 

 

 

 

+infogallery

 La galeria

Fons d’art

ETS ARTISTA?

Serveis

News

Contact

 

També Traç d’Art  a l’Estartit

2010-2011Artists

Traç d’ArtArtists